Капуста, тушкована з овочами

11

Влітку, коли багато свіжих овочів, намагаюся готувати з них різні страви. Капуста, тушкована з овочами, дуже смачне овочеве блюдо. Може бути гарніром до м'ясних страв.

Продукти
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Капуста білокачанна - 1/2 качана
  • Горошок зелений - 100 г
  • Помідори - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 цибулини (75 г)
  • Морква - 50-75 г
  • Сметана - 3-4 ст. ложки
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Паприка
  • Приправа «Ароматні трави»
  • Зелень петрушки - 3 гілочки
  • Зелень кропу - 3 гілочки
  • Олія рослинна - 3 ст. ложки
Покрокове приготування
1 Капуста, тушкована з овочами, шаг 1

Розігріти в сковороді масло і обсмажити на ньому дрібно порізану цибулю і морквину, порізану кружечками.
Додати очищений від насіння болгарський перець, порізаний соломкою.

:)
2 Капуста, тушкована з овочами, шаг 2

Нашаткувати дрібно капусту. Щоб вона була соковитіше, перетерти її з сіллю. Додати в сковороду.

3 Капуста, тушкована з овочами, шаг 3

Додати зелений горошок. Гасити 10-12 хвилин до м'якості капусти.

4 Капуста, тушкована з овочами, шаг 4

Порізати кубиками помідори.

5 Капуста, тушкована з овочами, шаг 5

Додати помідори в сковороду. Тушкувати 5 хвилин, помішуючи.

6 Капуста, тушкована з овочами, шаг 6

Додати сметану, перець, паприку, трави, посолити за смаком і тушкувати на маленькому вогні під кришкою 5-7 хвилин.

7 Капуста, тушкована з овочами, шаг 7

Готову капусту посипати рубленою зеленню.

8 Капуста, тушкована з овочами, шаг 8

Приємного апетиту!

Вгору