Капуста цвітна в клярі заморожена

9 4 30 хв. 30 хв.

Простий рецепт замороженої цвітної капусти для заготівлі на зиму.

Продукти
  • Капуста кольорова — 1 кг
  • Яйця — 3 шт.
  • Сметана — 1 склянка
  • Борошно — 150 г
  • Сода — на кінчику ножа
  • Сіль — 1 ч. ложка (за смаком)
  • Цукор — 0,5 ч. ложки (за смаком
  • Рослинна олія (для смаження) — 4 ст. ложки
  • вершкове масло (для смаження) — 30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування замороженої цвітної капусти в клярі перед вами.

Шаг №2

Як приготувати заморожену цвітну капусту в клярі:

Вимийте капусту. У цвітної капусти (1 кг) видаліть листя і частина стебла на 1 см нижче розгалуження.

Шаг №3

Поверхневі забруднення очистіть ножем.

Шаг №4

Закип'ятіть чайник. Помістіть капусту в каструлю, залийте окропом. Посоліть. Зваріть картоплю в підсоленій воді до готовності (близько 5 хвилин).

Шаг №5

Відкиньте капусту на друшляк. Охолодіть на повітрі.

Шаг №6

Щільно упакуйте в поліетиленовий пакет.
Пакет запаяти. Заморожуйте 24 год. в морозильнику. Зберігайте не більше 8-10 міс.

Шаг №7

Перед використанням, не розкриваючи пакет, розморозьте в холодній воді до поділу кочешков.

Шаг №8

Збийте три яйця, додайте до них по черзі 1 скл. сметани, 150 г борошна, соду на кінчику ножа, сіль, цукор і розмішайте до однорідної маси.

Шаг №9

Качанчики капусти умочіть в тісто.

Шаг №10

Розігрійте сковороду, додайте олію. У гаряче масло опустіть підготовлену капусту.

Шаг №11

Капусту підсмажте на сковороді з розпеченим маслом на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини (до рум'яного кольору).

Шаг №12

Капуста цвітна в клярі заморожена готова.
Приємного апетиту!

Вгору