Капуста кольрабі смажена

7

З кольрабі можна приготувати безліч різних страв. Одне з них — капуста кольрабі, смажена в сухарях.

Продукти
  • Кольрабі — 500 г
  • Яйця — 2 шт
  • Молоко — 100 мл
  • Сухарі панірувальні — 0,5 склянки
  • Олія — 3-5 ст. ложок
  • Сіль — 1-2 щіпки
  • Сметана при подачі — 100 м
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування смаженої капусти кольрабі.

Шаг №2

Як приготувати капусту кольрабі смажену:

Капусту кольрабі очистити, нарізати шматочками.

Шаг №3

Укласти в каструлю, залити киплячою водою, щоб вона повністю покривала, посолити і відварити до розм'якшення (приблизно 20 хвилин).

Шаг №4

Відвар злити в чашку.

Шаг №5

Вміст двох яєць змішати з молоком.

Шаг №6

Вмочити в цю суміш відварені шматочки капусти.

Шаг №7

Обваляти їх у сухарях.

Шаг №8

Розігріти рослинне масло.

Шматочки кольрабі обсмажити на рослинному маслі до утворення рум'яної скоринки спочатку з одного боку (3 хвилини на середньому вогні).

Шаг №9

А потім перевернути і обсмажити з іншого боку (ще 2 хвилини).

Шаг №10

Перекласти скибочки смаженої кольрабі на тарілку.

Укладене на тарілку скибочки подавати до столу зі сметаною або теплим відваром, в якому варилася капуста. Можна посипати смажену кольрабі дрібно нарізаною зеленню.

Вгору