Капкейк солодкий Вікторія

Нет фото
12 2 хв. 2 хв.

Дуже смачно порадуйте дітей.

Продукти
  • для капкейка
  • масло вершкове 100 р.
  • борошно пшеничне 200г.
  • цукор 150 р.
  • курячі яйця 2 шт.
  • молоко 120 мл
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль 1 щіпка.
  • для крему
  • масло вершкове 200 р.
  • цукор 200 р.
  • яйця курячі 5 шт.
  • харчовий барвник 2 р.
  • сік лимонний 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Капкейк солодкий Вікторія? Дуже просто читайте далі...

Для капкейків вам знадобиться: цукор, масло

вершкове (мяке), яйця, борошно, молоко, сіль,

розпушувач, ванілін.

Крок 2

Цукор з маслом збийте до однорідної пишної

маси.

Крок 3

Додайте яйця, ванільний екстракт і сіль,

продовжуйте збивати.

Крок 4

Просійте борошно з розпушувачем. Добре

перемішайте.

Крок 5

Потім додайте молоко і перемішайте все до

однорідної консистенції.

Крок 6

Розподіліть тісто по формочках.

Крок 7

Випікайте в розігрітій до 175 ° с духовці 25-30

хвилин.

Крок 8

Приготуємо білково-масляний крем.

Вам знадобиться: 5 білків, цукор, вершкове

масло, 1 ст. ложка лимонного соку.

Крок 9

білки Змішайте з цукром і поставте на

водяну баню.

Крок 10

Збивайте до тих пір, поки цукор не розчиниться

(приблизно 2-3 хвилини).

Крок 11

Перекладіть суміш в окрему

миску, додайте сік лимона і збивайте до

стійких піків.

Крок 12

Не перестаючи збивати, починайте додавати

м'яке вершкове масло і харчовий барвник.

Крок 13

Готовий крем поставте в холодильник на 60

хвилин, за цей час масло застигне і крем

схопиться.

Крок 14

Прикрасьте капкейки білково-масляним кремом і

їстівним декором (у мене на цей раз квіточки

з цукрової глазурі).

Вгору