Каннеллоні з грибами

12

Каннеллоні - італійські трубочки з тіста - фаршировані печерицями і тушковані в соусі бешамель. Смачно!

Продукти
  • Трубочки каннеллоні - 18-20 шт
  • Печериці - 500 г
  • Яйця варені - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Рослинне масло - 2 ст. ложки
  • Зелень петрушки та кропу
  • Для соусу бешамель:
  • Молоко - 750 мл
  • Масло вершкове - 40 г
  • Борошно - 50 р
  • Мускатний горіх
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
Покрокове приготування
1 Каннеллоні з грибами, шаг 1

Як приготувати каннеллоні з грибами:

Приготувати соус. Для цього на олії обсмажити, помішуючи борошно до золотистого кольору. Поступово влити молоко, весь час розмішуючи, щоб не було грудочок. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Готувати, поки соус не буде потрібної консистенції.

:)
2 Каннеллоні з грибами, шаг 2

Для начинки цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії.

3 Каннеллоні з грибами, шаг 3

Дрібно порізати гриби.

4 Каннеллоні з грибами, шаг 4

Додати гриби в сковороду і смажити, помішуючи, поки не випарується майже вся рідина. Посолити і поперчити за смаком. Додати дрібно рубані яйця і зелень. Перемішати.

5 Каннеллоні з грибами, шаг 5

Підготовленою начинкою нафарширувати трубочки каннеллоні.

6 Каннеллоні з грибами, шаг 6

У форму для випікання налити половину соусу. Укласти каннеллоні і зверху полити соусом. Готувати каннеллоні з грибами в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.

7 Каннеллоні з грибами, шаг 7

Гарячі каннеллоні посипати дрібно тертим сиром і зеленню і поставити на 10 хвилин в вимкнену духовку.

8 Каннеллоні з грибами, шаг 8

Каннеллоні з грибами готові. Приємного апетиту!

Вгору