Канадське стю з яловичини

13 120 хв.

Канадське стю з яловичини!!!! Канадці дуже люблять цю страву. Особливо взимку, коли холодно. Я спочатку відмовлялася, говорила, що нічого з російськими супами зрівнятися не може, а потім спробувала!!! Це нереально!

Продукти
  • Вам знадобиться:
  • 1 кг яловичини (нарізати шматочками)
  • банка томатної пасти (156 м)
  • 1 цибуля, порізана дрібно
  • 1 кубик яловичого бульйону (розчинений у склянці води)
  • 2 головки часнику (видавлені)
  • 2 морквини (порізані кружечками або кубиками - кому як)
  • 3 картоплини (порізані кубиками)
  • 2 палички селери (порізані)
  • 6-7 білих грибів
  • 0,5 склянки червоного вина
  • щіпка розмарину
  • сіль, перець за смаком
Приготування

Як робити: Канадське стю з яловичини? Дуже просто читайте далі...

Всі інгредієнти змішати в каструлі і варити 1,5-2 години на повільному вогні під кришкою. ВСІ!

Подається стю зазвичай з хлібом і маслом.

Розмарин, вино і томатна паста дають такий нереальний аромат і смак цього блюда, що ви захочете робити його знову і знову!

Вгору