Хвіртки з картопляною начинкою

6 6 20 хв. 70 хв.

Рецепт північних хвірток з картоплею - відкритих пиріжків з житнього борошна.

Продукти
  • тісто:
  • - 0,5 склянки житнього борошна
  • - 0,5 склянки пшеничного борошна
  • - 0,75 ст. сметани 20%-ї жирності
  • - щіпка солі
  • начинка:
  • - картопляне пюре
  • - 1 яйце
Приготування

Як робити: Хвіртки з картопляною начинкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати картопляні хвіртки з житнього борошна:

Замісити тісто і відправити на півгодини в холодильник. Приготувати картопляну начинку, поділити тісто на 6 шматків, тонко розкачати і зліпити пиріжки-хвіртки з картоплею.

Випікаються картопляні хвіртки 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Вгору