Кабачкові оладки

8

Для любителів кабачків. Рекомендуємо швидкі кабачкові оладки. Подаємо зі сметаною.

Продукти
  • Кабачки — 0,5-1 шт.
  • Борошно — 0,5 склянки
  • Кефір — 2 ст. ложки
  • Сода — на кінчику ножа
  • Сіль — 1 щіпка
  • Яйця — 1 шт.
  • Олія соняшникова — 2 ст. ложки (скільки піде)
  • Сметана — 100 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для кабачкового оладок перед вами.

Шаг №2

Як приготувати кабачкові оладки:

Кабачок миємо, очищаємо від шкірки і насіння, натираємо на дрібній тертці.

Шаг №3

У миску вбиваємо куряче яйце.

Шаг №4

Додаємо кефір.

Шаг №5

Потім сіль і соду.

Шаг №6

Розмішуємо.

Шаг №7

Просіваємо і додаємо борошно.

Шаг №8

Всі добре розмішуємо. Тісто готове.

Шаг №9

Розігріваємо сковороду, наливаємо олію (1-2 ст. ложки). Столовою ложкою викладаємо в гаряче масло оладки. Печемо оладки з кабачків на соняшниковій олії (на середньому вогні) до золотавості спочатку з одного боку (близько 1-2 хвилин).

Шаг №10

Потім перевертаємо кабачкові оладки й печемо з іншого боку близько 1 хвилини.

Шаг №11

Так печемо всі оладки, масло підливаємо у міру потреби по 1 ст. ложці. Кабачкові оладки готові.

Шаг №12

Кабачкові оладки подаємо зі сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору