Кабачкові оладки пишні

8 4 30 хв. 30 хв.

Пишні, смачні, з часниковим ароматом кабачкові оладки до Вашого столу.

Продукти
  • Кабачки - 2-3 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно - 10-12 ст. л.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Сіль
  • Перець
  • Кріп
  • Рослинне масло - для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Для приготування кабачкового оладок вам знадобляться наступні інгредієнти.

Шаг №2

Як приготувати кабачкові оладки:
Кабачки вимити і натерти на самій дрібній тертці.

Шаг №3

До кабачків додати два яйця.
Зелень кропу вимити, ретельно обсушити і дуже дрібненько нарізати.
Часник почистити, помити і подрібнити за допомогою землянки

Шаг №4

Перекласти зелень і часник в миску. Гарненько перемішати, всипати борошно, додати сіль і перець. Замісити однорідне тісто.

Шаг №5

Сковороду нагріти, налити 2 ст. ложки олії. Викладати тісто ложкою на розігріту олію, смажити по 5 хвилин з кожної сторони.

Шаг №6

Смажити кабачкові оладки до рум'яності.

Шаг №7

Подати оладки можна зі сметаною або соусом тартар.
Приємного апетиту!

Вгору