Кабачкова ікра з майонезом

Нет фото
9 225 хв.

Кабачкова ікра - смакота!!!

Продукти
  • 6 кг кабачків (очищених)
  • 1 кг цибулі (очищеного)
  • 500 г томатної пасти (я беру «33 помідора»)
  • 500 г майонезу (67% жирності)
  • 0,5 л соняшникової олії
  • 1 пачка приправи «Мівіна куряча»
  • 1 склянка цукру
  • 1 головка часнику
Приготування

Як робити: Кабачкова ікра з майонезом? Дуже просто читайте далі...

6 кг очищених кабачків, 1 кг очищеного лука перекрутити на м'ясорубці і поставити тушкуватися на 2 години, періодично помішуючи (в цей час можна сміливо стерилізувати 0,5-літрові банки).

Коли пройде 2 години, додаємо 500 г томатної пасти і 500 г майонезу. Все змішуємо і тушкуємо ще 1,5 години на слабкому вогні.

Завершальним етапом буде додавання 0,5 л соняшникової олії, 1 пачка приправи «Мівіна куряча», 1 склянки цукру і 1 головки часнику (попередньо часник очистити і дрібно нарізати). Це все змішуємо і тушкуємо 15 хв.

Заливаємо в банки і закатуємо. Вихід 4,5-5 літрів.

Приємного апетиту!

Вгору