Кабачкова ікра по-єврейськи

8

Дуже просто готується і дуже смачно виходить. Овочі можна натерти на крупній тертці, а можна дрібно порізати. Мені подобається, коли овочі в ікрі шматочками, а не однорідною масою.

Продукти
  • Кабачки молоді - 2 шт. (600 г)
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Помідори - 4 шт. (600 г)
  • Масло рослинне - 4 ст. ложки
  • Зелень петрушки - півпучка
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Дрібними кубиками порізати кабачки. Молоді кабачки не чистимо.

Шаг №3

Кабачки викласти на суху сковороду, накрити кришкою і поставити на помірний вогонь. Кабачки пустять трохи рідини. Гасити їх, помішуючи, до випаровування рідини.

Шаг №4

Дрібними кубиками порізати цибулю і моркву.

Шаг №5

Додати до кабачків і влити олію. Тушкувати 20 хвилин, помішуючи.

Шаг №6

Обшпарити помідори і зняти з них шкірку. Помідори дрібно порізати. Додати помідори до овочів, посолити, поперчити і тушкувати 15 хвилин. В кінці додати порізану петрушку.
Смачно в теплому і холодному вигляді.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору