Кабачкова ікра як в дитинстві

7 8 60 хв.

Кабачки просто обожнюю, в будь-якому вигляді. Але особливо мені подобається кабачкова ікра, яка, як кажуть, «як в дитинстві, з магазину». Таку зараз не купиш.

Продукти
  • Кабачки - 1 кг
  • Морква - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. ложки
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Рослинна олія - 30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для кабачкової ікри перед вами.

Шаг №2

Як приготувати кабачкову ікру:

Почистити і помити цибулю та моркву. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.

Шаг №3

Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. Обсмажити, помішуючи, на середньому вогні цибулю і моркву, 2-3 хвилини.

Шаг №4

Помити і нарізати кубиками кабачки.

Шаг №5

Додати різані кабачки.

Шаг №6

Гасити всі разом, під кришкою, 45-50 хвилин.

Шаг №7

Посолити і поперчити. Додати томатну пасту.

Шаг №8

Гасити кабачкову ікру ще 10-15 хвилин. Охолодити.

Шаг №9

Збити овочі блендером.

Шаг №10

Почистити і дрібно нарізати часник.

Шаг №11

Часник додати ікру з кабачків. Все добре перемішати.

Шаг №12

Кабачкова ікра готова.
Приємного апетиту!

Вгору