Кабачкова ікра легка в приготуванні

Нет фото
120 хв.

Дуже смачна кабачкова ікра, легко готується, швидко з'їдається. Найголовніше - можна використовувати перезрілі кабачки.

Продукти
  • Очищені Кабачки - 3 кг
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 кг
  • Майонез - 250 г
  • Томатна паста - 250 г
  • Рослинна олія - 150 г
  • Мелений чорний перець - 0,5 ч. Ложки
  • Цукор - 0,5 склянки
  • Сіль - 2 ст. ложки
  • Лавровий лист - 1 шт.
Приготування

Як робити: Кабачкова ікра легка в приготуванні? Дуже просто читайте далі...

1. Кабачки очистити від шкірки і насіння, зважуємо, повинно бути 3 кг. Саме чищених кабачків.

2. Ріжемо так, щоб пропустити через м'ясорубку. Так само ріжемо цибулю. Пропускаємо через м'ясорубку кабачки і цибулю.

3. Ставимо на плиту пропущені через м'ясорубку овочі, додаємо майонез, томатну пасту і рослинне масло. Варимо 1 годину.

4. Потім додаємо цукор, сіль, перець і лавровий лист і варимо ще 1 годину.

5. Витягуємо лавровий лист, кладемо ікру в стерильні банки і закуриваем.

Дуже смачна ікра готова.

(Томатну пасту брати краще в магазині, з домашнім томатом зовсім не так виходить.)

Вгору