Кабачкова ікра

Нет фото

Кабачкова ікра, ну дуже смачна. Вся моя рідня її обожнює. Зробіть, не пошкодуєте!

Продукти
  • Кабачки — 3 кг
  • Цибуля ріпчаста — 1 кг
  • Морква — 1 кг
  • Часник — 2 середніх зубчики
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Паприка — 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Оцет 9% — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Кабачкова ікра? Дуже просто читайте далі...

1. Чистимо, миємо всі інгредієнти. Кабачки очистити від шкірки, виймаємо насіння. Нарізаємо кабачки дрібними кубиками.

2. Ставимо нарізані кабачки на плиту, можна в каструлі або у великій сковороді. Тушкуємо на середньому вогні, поки не стануть водянистими.

3. Морква трьом на крупній тертці і обсмажуємо до м'якості.

4. Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо.

5. Все готове складаємо у велику каструлю і додаємо часник, натертий на дрібній тертці, сіль, цукор, перець, паприку, томатну пасту. І подрібнюємо блендером.

6. Ставимо на плиту і тушкуємо готову масу 40 хвилин.

7. Потім додаємо оцет і тушкуємо ще 10 хвилин.

8. Розливаємо готову кабачкову ікру в стерилізовані банки і закручуємо залитими окропом кришками.

Зберігається в холодильнику, погребі дуже довго!

Приємного апетиту!

Вгору