Кабачки, запечені з сиром

9

Смачна запіканка з кабачками і сиром.

Продукти
  • Кабачки — 2 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Сметана — 3 ст. ложки
  • Гірчиця — 1 ч. ложка
  • Сир — 150 грам
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка) — за смаком
  • Часник — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Кабачки нарізати дрібними кубиками. Посолити і поперчити за смаком. Додати трошки натертого часнику.

Шаг №2

Дрібно нарізати зелень, додати до кабачків.

Шаг №3

Окремо в мисочці змішуємо сметану з гірчицею. Додаємо 3 ст. ложки натертого на тертці сиру. Добре все перемішуємо.

Шаг №4

Збиваємо 2 яйця і змішуємо зі сметанно-сирною сумішшю. Соус готовий.

Шаг №5

В суху форму розподіляємо рівним шаром кабачки. Зверху поливаємо кабачки готовим соусом.

Шаг №6

Поверх соусу, посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 35 хвилин.

Вгору