Кабачки закусочні

9

Взимку, під чарочку — класні закусочні кабачки, маринований салат з кабачків з морквою.

Продукти
  • Кабачки — 5 кг
  • Морква — 300 г
  • Цибуля — 300 г
  • Олія рослинна — 2 склянки
  • Оцет 9% — 2 склянки, Цукор — 1 стакан, Сіль — 2 ст. ложки
  • Часник — 200 г
  • Зелень (петрушка, кріп) — 100 г (за смаком)
Приготування

Як робити: Кабачки закусочні? Дуже просто читайте далі...

Банки промити з содою. Простерилізувати будь-яким способом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Кабачки вимити, натерти на крупній тертці або порізати на четвертинки кіл.

Шаг №2

Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці. Цибуля очистити, вимити, дрібно нарізати.

Шаг №3

Зелень вимити, дрібно нарізати.

Шаг №4

Часник очистити, пропустити через прес або м'ясорубку.

Шаг №5

Змішати у великій каструлі кабачки і моркву, додати масло, цукор, сіль і оцет. Варити 20 хвилин, помішуючи. Додати в каструлю мелений часник і дрібно порізану зелень. Варити ще 10 хвилин.

Шаг №6

Розкласти в стерильні банки салат. Стерилізувати 10 хвилин баночки 0,5 л.

Шаг №7

Банки закатати.
Кабачки закусочні готові.

Шаг №8

Приємного апетиту!

Вгору