Кабачки з волоськими горіхами

10

Добавка горіхів перетворила звичайний кабачок у святковий і смачне блюдо.

Продукти
  • Кабачки - 2 шт. (використовуємо тільки стовщену частину кабачків)
  • Помідори - 5 шт. (500 г)
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Горіхи волоські очищені - 50 г
  • Панірувальні сухарі - 2 ст. ложки
  • Сир твердий - 75 г
  • Зелень петрушки - кілька гілочок
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Олія рослинна
Покрокове приготування
1 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 1

Помідори обшпарити, зняти з них шкірку і порізати великими скибочками. Дрібно порізати цибулю і моркву.

:)
2 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 2

На 2 ст. ложках олії спассировать цибулю і моркву, додати помідори, згасити 5 хвилин. Посолити і поперчити. Можна посипати приправою «Ароматні трави».

3 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 3

Кабачки вимити і нарізати дуже навскоси скибочками завтовшки 1 див. Я відразу приміряла на деку скільки треба скибочок кабачків, щоб не різати зайві.

4 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 4

На сковороді розігріти олію і обсмажити скибочки кабачків з двох сторін.

5 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 5

Обсмажені овочі викласти в деко.

6 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 6

Скибочки кабачків викласти зверху. Посолити і поперчити.

7 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 7

Дрібно порізати петрушку і змішати з рубаними горіхами, панірувальними сухарями і тертим сиром.

8 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 8

Рівномірно розподілити цю масу на кабачки.
Запікати в нагрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

9 Кабачки з волоськими горіхами, шаг 9

Приємного апетиту!

Вгору