Кабачки з часником і кропом

7

Рецепт із серії «Дешево і сердито». Заготовляємо на зиму кабачки з часником і кропом.

Продукти
  • Кабачки — 2 кг
  • Кріп — 2 пучка (за смаком
  • Часник — 3-4 головки
  • Маринад:
  • Сіль — 2 ст. ложки
  • Цукор — 1 склянка
  • Масло рослинне — 1 стакан
  • Оцет 9% — 1 склянка
Приготування

Як робити: Кабачки з часником і кропом? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 4 банки по 0,5 л кабачків з кропом і часником.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти за нашим рецептом консервування кабачків з часником і кропом перед вами.

Шаг №2

Як приготувати кабачки з часником і кропом:

Кабачки вимити, нарізати кубиками (розміром близько 1*1 см).

Шаг №3

Часник почистити, подрібнити. Кріп вимити, дрібно нарізати.

Шаг №4

Зробити маринад. Для цього змішати всі інгредієнти.

Шаг №5

Кабачки викласти в миску, залити маринадом, додати часник і кріп туди ж. Перемішати, дати постояти 2 години.

Шаг №6

Банки добре промити з содою. Салат розкласти по банках.

Шаг №7

Простерилізувати півлітрові банки 20 хв. і закатати.

Шаг №8

Кабачки, мариновані з часником і кропом, готові.
Приємного апетиту!

Вгору