Кабачки по-корейськи

9 60 хв. 360 хв.

Кабачки по-корейськи - це смачний салат з маринованих кабачків з морквою і перцем. Так само, як і інші овочі, кабачки по-корейськи готуються з прянощами, до складу яких обов'язково входить коріандр.

Продукти
  • Кабачок - 1 кг
  • Морква - 2-3 шт.
  • Перець солодкий червоний - 2-3 шт.
  • Часник - 1 головка
  • Прянощі для корейської моркви - 1-2 ч. ложки
  • Для маринаду:
  • Цукор - 0,5 склянки
  • Оцет 6% - 0,5 склянки
  • Олія - 0,5 склянки
  • Сіль - 1 ст. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування кабачків по-корейськи.

Шаг №2

Як приготувати кабачки по-корейськи:

Кабачки вимити, очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Шаг №3

Очистити і вимити моркву, натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Шаг №4

Вимити перець, видалити насіння. Перець нарізати соломкою.

Шаг №5

Очистити часник. Натерти на дрібній тертці або розчавити пресом.

Шаг №6

Овочі, часник і прянощі перемішати. Поставити в холодильник на 5 годин.

Шаг №7

Приготувати маринад. Для цього змішати оцет, цукор, сіль. Додати рослинне масло і знову ретельно перемішати. Не нагрівати.

Шаг №8

Овочі залити маринадом і перемішати.

Шаг №9

Салат розкласти по стерилізованим банкам.

Шаг №10

Стерилізувати кабачки по-корейськи в літрових банках 25-30 хвилин (в півлітрових 15-20 хвилин), потім банки закатати.

Шаг №11

Кабачки-по корейськи готові!

Вгору