Жульєн в тарталетках

8 6 30 хв.

Швидка, смачна гаряча закуска з грибів, запечених в тарталетках, з вершками і сиром.

Продукти
  • Тарталетки — 6 шт.
  • Гриби (у мене були шиітаке) — 100 г
  • Вершки (звичайні, 10%) — 70 мл
  • Цибуля ріпчаста — 1/2 шт.
  • Сир голландський (або будь-який інший улюблений) — 50 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець запашний — за смаком
  • Масло оливкове (першого холодного віджиму, у мене було Гранд ді Олива)
Приготування

Як робити: Жульєн в тарталетках? Дуже просто читайте далі...

1. Нарізаємо дрібним кубиком грибочки, обсмажуємо на оливковій олії.

2. Нарізаємо дрібним кубиком цибулю, додаємо до грибів. Все добре обсмажуємо.

3. Додаємо вершки, солимо, перчимо. Прогріваємо на вогні деякий час.

4. Викладаємо жульєн в тарталетки, посипаємо зверху тертим сиром. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 170 градусів.

5. Подаємо гарячими.

Приємного апетиту!

Вгору