Жульєн в булці

11 4 20 хв. 45 хв.

Смачний м'ясний жульєн з грибами. Запечений в порційних булочках. Зручно тим, що можна підготувати заздалегідь і швиденько запекти перед подачею...

Продукти
  • Курячий окорочок - 1 шт.
  • Гомілка індички - 1 шт.
  • Свинина - 200 г
  • Гриби - 300 г (можна заморожені)
  • Вершки - 200 мл
  • Масло вершкове - 40 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Булки невеликі - 4 шт.
  • Сир (голландський, російський) - 200 г
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Жульєн в булці? Дуже просто читайте далі...

Я зробила жульєн з 3-х сортів м'яса, курки, індички і свинини. Просто тому, що ці шматочки завалялися в морозилці. Ви можете вибрати один тип м'яса.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати жульєн в булках:

Цибулю порізати кубиками і обсмажити на вершковому маслі до прозорості.

Шаг №2

Сире м'ясо порізати на дрібні шматочки і теж обсмажити.

Шаг №3

Додати гриби. Посолити і тушкувати до готовності, близько 20 хв. Якщо потрібно, додайте трохи бульйону.

Шаг №4

Тепер додаємо вершки, перемішуємо і вимикаємо.

Шаг №5

Беремо булочки, краще з твердого хліба, батон не підійде. Зрізаємо верхню центральну частину. Виймаємо м'якоть

Шаг №6

Заповнюємо булочки жульєном.

Шаг №7

Щедро посипаємо тертим твердим сиром.

Шаг №8

Запікаємо жульєн в булках в духовці при 180 градусах близько 10 хвилин.

Шаг №9

Жульєн в булках готовий. Приємного апетиту!

Вгору