Жульєн з куркою і грибами

1 15 хв. 45 хв.

Смачне, соковите і дуже ніжне блюдо. Відмінно підійде для святкового столу.

Продукти
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Гриби - 100 г
  • Філе куряче - 1/3 шт
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Сир голландський - 30 г
  • Борошно - 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Жульєн з куркою і грибами? Дуже просто читайте далі...

Обсмажуємо нарізані кубиками гриби з дрібно нарізаною цибулею і филе.Добавляем сіль,перець і муку.Хорошо вимішуємо і додаємо сметану.Доводим до кипіння і перекладаємо в жаростійку посуду.Посыпаем зверху тертим сиром і відправляємо в духовку,нагріту до 180-200С,на 20 хвилин до утворення золотистої корочким

Вгору