Жульєн з грибами

Вирішила поділитися своїм варіантом (одним з багатьох, але, напевно, найулюбленішим)це надзвичайно смачного страви. Цей варіант трохи відрізняється від класичного рецепту жульєна, але не менш смачний і цікавий.

Продукти
  • Інгредієнти:
  • - 200 гр. грибів
  • - 1 цибулина
  • - 4 ст. ложки сметани
  • - 100 гр сиру
Приготування

Як робити: Жульєн з грибами? Дуже просто читайте далі...

1. Миємо, чистимо і ріжемо гриби часточками;

2. Цибулю дрібно ріжемо і трохи обсмажуємо на сковороді;

3. Змішуємо гриби, цибулю і сметану. Солимо.

4. Викладаємо у форми для запікання (кокотниці)

5. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30 хвилин на 160-170 градусів.

Вгору