Жульєн з курки

11 4 30 хв. 50 хв.

Курка - моя любов. Уявляю Вашій увазі ніжний жульєн з куркою. М'ята додає оригінальності смаком.

Продукти
  • Філе курки - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Вершки - 80 мл
  • Сир твердий - 50 г
  • Морква невелика - 1 шт.
  • Мята (сушена) - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинне масло - для смаження
  • Сіль
  • Перець
  • Улюблені спеції
Приготування

Як робити: Жульєн з курки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати жульєн з куркою:

1. Цибулю і часник очистити. Цибулю помити і дрібно нарізати, часник пропустити через прес.

2. Моркву очистити, помити і нарізати невеликою соломкою.

3. Куряче філе припустити в невеликій кількості води, нарізати маленькими кубиками.

4. Включити духовку і розігріти до 200 градусів.

Розігріти на сковороді рослинне масло (5-6 ст. ложок), викласти цибулю, моркву, обсмажити.

5. Додати часник, зелень, залити вершками.

6. Додати курку. Приправити сіллю, перцем. Все добре перемішати

7. Розкласти курку і горщики, присипати тертим сиром.

8. Поставити в гарячу духовку на середню полицю на 5-10 хвилин. (До розплавлення сиру.)

9. Подавати жульєн з куркою прямо в горщику. Перед подачею можна прикрасити жульєн з куркою свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Вгору