Рідкий хмиз

5 10 40 хв. 40 хв.

Незвичайний рецепт приготування хмизу — з рідкого тіста.

Продукти
  • Борошно — 1 склянка
  • Молоко — 1 стакан, Цукор — 2 ст. ложки
  • Яйця — 4 шт.
  • цукрова Пудра — 0,5 склянки
Приготування

Як робити: Рідкий хмиз? Дуже просто читайте далі...

Ще один спосіб виливати тісто — через вороночку. Тоді в носочок поміщають тонку дерев'яну паличку, якою регулюють спуск тесту в жир.

Покрокове приготування

Шаг №1

Готують страви за рецептом рідкого хмизу.

Шаг №2

Як приготувати рідкий хмиз:

Відокремлюють жовтки від білків. Відокремлені від білків, жовтки розтирають з цукром до зникнення цукрових крупинок.

Шаг №3

Розводять жовтки молоком.

Шаг №4

Виливають в борошно, вимішуючи все в однорідну масу.

Шаг №5

Білки збивають у міцну піну.

Шаг №6

А потім вводять збиті в міцну піну білки в тісто. Тісто обережно перемішують.

Шаг №7

Після цього тісто готують до того, щоб спускати в розігрітий жир тонким струменем. Робити це можна різними способами. Можна перелити тісто в щільний пакет, зав'язати його, а потім зрізати тонкий кінчик.

Шаг №8

Розігрівають Жир. Тісто розливають у різному напрямі, щоб хмиз виходив у вигляді сітки.

Шаг №9

Потім обережно шумівкою натискають на сітку, занурюючи її на 0,5-1 хвилину в розігрітий жир.

Таким же шляхом виливають рідкий хмиз кілька разів.

Шаг №10

Готовий хмиз виловлюють шумівкою і перекладають на сітку, щоб стік зайвий жир.

Шаг №11

Перед подачею хмиз посипають цукровою пудрою.

Вгору