Шлуночки курячі по-корейськи

7 3 10 хв. 40 хв.

Шлуночки по-корейськи - як в ресторані, тільки в домашніх умовах. Шлуночки можуть бути як самостійною стравою, так і подаватися з гарніром (рисом або пюре).

Продукти
  • Курячі шлуночки - 500 г
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 0,5 шт.
  • Соєвий соус - 4 ст. ложки
  • корейська Приправа (чим-чим - для фунчозы)
  • Олія рослинна
  • Кунжут
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати курячі шлуночки по-корейськи:

Шлуночки промиваємо, розрізаємо навпіл.

Шаг №2

Відварюємо протягом 30 хвилин.

Шаг №3

Тим часом моркву соломкою ріжемо.

Шаг №4

Цибулю півкільцями.

Шаг №5

Моркву і цибулю маринуємо в приправі.

Шаг №6

Я думаю, така приправа знайдеться в кожному місті.

Шаг №7

Наливаємо на сковорідку олію, викладаємо моркву на сковорідку і туди ж додаємо шлуночки.

Шаг №8

Додаємо соєвий соус.

Шаг №9

Додаємо кунжут.

Шаг №10

І тушкуємо курячі шлуночки по-корейськи хвилин 10.

Шаг №11

Можна подавати курячі шлуночки по-корейськи як закуску.

Шаг №12

А можна з картоплею або рисом.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Вгору