Печеня в угорському стилі

11

Ви запитаєте - чому в угорському стилі? Та все просто. У нашому розумінні печеня - це тушковане м'ясо з картоплею, яке відноситься до другого блюда. В Угорщині спекотне готується майже так само, однак відмінність у тому, що страва подається з великою кількістю бульйону.

Продукти
  • Свинина - 600 г
  • Картопля (молодий) - 4 шт
  • Морква - 2 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Паприка - 1 ст. л.
  • Лавровий лист - 5 листочків
  • Запашний перець горошком - 4-5 горошин
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Рослинна олія - для смаження
  • Кріп - невеликий пучок
Покрокове приготування

Шаг №1

М'ясо помийте, обріжте зайву плівку, поріжте м'ясо шматочками розміром близько 4 см. і відправте смажитися в сковороду або каструлю з антипригарним покриттям. Смажте м'ясо на великому вогні, щоб воно вкрилося скоринкою, тоді в ньому залишиться вся соковитість, і м'ясо не буде сухим.

Шаг №2

Картопля очистіть, поріжте великими шматочками і відправте обсмажуватися до м'яса.

Шаг №3

Моркву очистіть, поріжте длинненькой великою соломкою і відправте смажитися слідом за картоплею.

Шаг №4

Помідори помийте, поріжте великими шматочками і покладіть смажитися в каструлю.

Шаг №5

Смажте всі разом близько 5 хвилин, залийте водою, додайте лавровий лист, томатну пасту, паприку, сіль, чорний мелений перець.

Шаг №6

Все перемішайте, закрийте кришкою і тушкуйте близько 40-50 хвилин.

Шаг №7

В кінці приготування помийте і поріжте кріп, який додайте в жарку, проварити 1 хвилину і знімайте каструлю з плити.

Шаг №8

Всім приємного апетиту!

Вгору