Печеня з м'яса кролика по-італійськи

10

Дуже нескладний і апетитний рецепт жаркого з кролика по-італійськи. Обов'язково спробуйте!

Продукти
  • 1 кг м'яса кролика (я використовувала плечики)
  • 2 невеликі часточки часнику
  • кілька листочків шавлії
  • кілька гілочок розмарину
  • 20 г вершкового масла
  • 1 склянка сухого білого вина
  • м'ясний бульйон
  • оливкова олія
  • сіль
  • перець
Покрокове приготування

Шаг №1

Промийте м'ясо кролика під проточною водою, обсушити паперовими серветками і обробити на шматочки.
Дрібно порубаєте часник, розмарин і шавлія.
У сковороді розігрійте кілька ложок оливкової олії і розтопіть в ній же вершкове масло. Помістіть туди шматочки м'яса кролика, посипте сумішшю з трав і часнику, посоліть і поперчіть за смаком. Дайте підрум'янитися (не забувайте часто перевертати шматочки м'яса).

Шаг №2

Коли м'ясо злегка підрум'яниться, влийте вино і дайте йому частково випаруватися (тушкуйте на повільному вогні без кришки).

Шаг №3

Коли вино випарується наполовину, влийте бульйон, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на середньому вогні протягом 45 хвилин, періодично перевертаючи м'ясо і додаючи бульйон.

Шаг №4

Приємного апетиту! Buon appetito!

Вгору