Печеня з лосятини

Нет фото

Дуже смачно. Навіть ті, хто не любить дике м'ясо, змінить свою думку.

Продукти
  • М'ясо лося — 1 кг
  • Картопля — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста середній — 4 шт
  • Морква велика — 1 шт.
  • Томати сушені — 1 жменька
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Чорний перець горошком — 7 шт
  • Зелень — за смаком
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Печеня з лосятини? Дуже просто читайте далі...

1. М'ясо вимочити, нарізати як для смаження. Обсмажити до скоринки.

2. У цей час очистити картоплю, нарізати, як на тушонки, не дуже дрібно.

3. Обсмажити цибулю (нарізаний кубиками) з морквою (натертою на крупній тертці).

4. Тепер укласти в каструлю (можна гасити на плиті або в духовці) перець і лавровий лист, м'ясо, томати, картоплю, моркву і цибулю, вода не повинна покривати повністю).

5. Гасити 1 годину.

6. Після готування додати зелень і все перемішати. Накрити кришкою і дати постояти. (Дуже важливо зелень не гасити, бо вона втрачає свій аромат, а так кріп і петрушка роблять страву ароматним.) Подавати з різноманітною їжею.

Вгору