Смажений в яйці лаваш з начинкою

15

Смажений в яйці лаваш з начинкою - це просто смакота. Конвертики виходять дуже смачні і соковиті. Таке блюдо можна приготувати на сніданок. Також вкуснячий смажений лаваш складаємо в пластиковий контейнер і беремо з собою на природу.

Продукти
  • (кількість продуктів - на ваш смак)
  • Лаваш тонкий
  • Сир
  • Ковбаса
  • Цибуля
  • Помідор
  • Перець салатний
  • Зелень петрушки
  • Сирок «Янтарний»
  • Огірки солоні
  • Соус «Паприка»
  • Майонез
  • Гірчиця
  • Яйце
  • Молоко
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Смажений в яйці лаваш з начинкою? Дуже просто читайте далі...

Пропоную зробити так: нарізати всякі смачні продукти, додати різні соуси, розкласти по тарілочках - і кожен зможе покласти на лаваш те, що захоче, загорнути конвертик, вмочити лаваш з начинкою в льєзон і обсмажити на олії.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати смажену лаваш з начинкою:

Готуємо нарізку для начинки: порізати ковбасу, сир, цибуля, перець, помідори.

Шаг №2

Готуємо соус: перший - солоний огірок порізати дрібними кубиками і змішати з «Бурштиновим сирком»; другий - змішати майонез з гірчицею; і третій варіант у мене - готовий соус, купівельної «Паприка».

Шаг №3

Готуємо льєзон: збити яйце з молоком і щіпкою солі.
Лаваш розрізати на рівні квадратні частини.

Шаг №4

Лаваш змастити соусом.

Шаг №5

Викласти ковбасу, перець, цибуля, помідор, листочок петрушки, сир і загорнути краї на конвертик.

Шаг №6

Покласти швом вниз.

Шаг №7

Вмочити в льєзон і обсмажити лаваш з начинкою на олії, на середньому вогні з обох сторін. Викладати на сковороду спочатку швом вниз.

Шаг №8

Смажений лаваш викласти на паперову серветку, потім перекласти нещільно на блюдо.

Шаг №9

Подавати смажену лаваш теплим.

Вгору