Смажений селера

6 4 15 хв. 15 хв.

найрізноманітніші рецепти селеру використовують як приправу, а ми розповімо, як приготувати селера як самостійну страву або гарнір.

Продукти
  • Селера черешкова — 500 г
  • Цибуля-порей — 1 шт.
  • Перець запашний — 4-6 шт.
  • Масло рослинне — 15 г
  • соєвий Соус — 15 р
  • Сіль — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування смаженого селери.

Шаг №2

Як приготувати лосось смажений:

Обрізати листя і кінці корінців селери, видалити жорсткі волокна. Вимити стебла і струсити воду. Нарізати шматочками довжиною 3 см.

Шаг №3

Цибуля-порей вимити, нарізати дрібними колечками.

Шаг №4

Розчавити перець.

Шаг №5

На сильному вогні розігріти на сковороді масло до появи легкого димку. Всипати в масло крупно розмелений перець і смажити до чорноти (1-2 хвилини).

Шаг №6

Потім акуратно вийняти перець з олії (можна з допомогою ситечка), додати туди подрібнену цибулю-порей і обсмажити, помішуючи, 1-2 хвилини (до золотистого кольору).

Шаг №7

Потім засипати селера. Перемішати. Смажити 0,5 хвилини, помішуючи.

Шаг №8

Залити соєвий соус, посолити і ретельно перемішати.

Шаг №9

Закрити сковороду кришкою і згасити селеру протягом декількох секунд. Селера смажений готовий.

Шаг №10

Викласти смажену селера на блюдо і подати на стіл.

Вгору