Смажений болгарський перець

5

Часто зустрічається в рецептах смажений болгарський перець, який, загалом, можна придбати консервованим в магазині. Але, як виявилося, приготувати смажену болгарський перець можна і в домашніх умовах і зберігається він до трьох тижнів.

Продукти
  • Болгарський перець червоний - 6 шт
  • Перець халапеньо або чилі зелений - 140 г
  • Часник - 2 зубки
  • Олія оливкова екстра класу - 4 ст. л.
Приготування

Як робити: Смажений болгарський перець? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати смажену болгарський перець:

1. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати широкими смужками. Халапеньо (чилі) очистити від насіння і порізати тонкими смужками. Часник почистити і подрібнити.

2. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. У велику жароміцну форму викласти весь перець, посипати часником і полити оливковою олією.

3. Накрити форму і поставити в розігріту духовку на 50-60 хвилин, до м'якого стану перцю. Потім зняти з форми кришку, температуру зменшити до 180 градусів і знову поставити форму в духовку, готувати 45 хвилин, до легкого обвуглювання перцю.

4. Смажений болгарський перець подається гарячим або холодним. Можна так само скласти його в скляну банку, залити олією (можна зберігати в такому вигляді смажений болгарський перець до 3 тижнів).

Вгору