Смажені пиріжки з рисом і яйцем

12 8 30 хв. 240 хв.

Ці пиріжки смажаться на сковороді на рослинному маслі.

Продукти
  • Борошно пшеничне - 800 г
  • Молоко - 2 склянки
  • Масло вершкове - 3 ст. ложки
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Яйця - 1-2 шт.
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Дріжджі свіжі - 25 г
  • дріжджі сухі активні - 1 пачка (11 г)
  • Для начинки:Рис - 1,5 склянки
  • Яйця - 3-4 шт.
  • Масло вершкове - 2-3 ст. ложки
  • Масло рослинне (для смаження) - 1 склянка
Покрокове приготування
1 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 1

Продукти для пиріжків з рисом і яйцем перед вами.
Яйця повинні бути кімнатної температури.

:)
2 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 2

Щоб приготувати смажені пиріжки з рисом і яйцем, спершу замісити дріжджове безопарне тісто. Для цього просійте борошно.

3 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 3

Розтопити вершкове масло в сковороді на самому маленькому вогні.

4 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 4

Змішайте розведені дріжджі, молоко, цукор, яйця, сіль. Додайте просіяне борошно і замісіть тісто, додавши в кінці розтоплене масло.

5 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 5

Сухі дріжджі розведіть у теплій воді (40-45 градусів).

6 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 6

Накрийте рушником і залиште на 3-3,5 години, щоб тісто підійшло. За цей час його слід 2-3 рази обім'яти (приблизно раз у годину).

7 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 7

Поки тісто підніметься, приготуйте начинку з яйця з рисом. Для цього відваріть круто яйця.

8 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 8

Рис для начинки промийте в теплій воді. Зваріть його у великій кількості підсоленої води, після чого відкиньте на сито або друшляк і дайте воді стекти.

9 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 9

Яйця очистіть і дрібно порубаєте.

10 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 10

Зварений рис викладіть в миску, додайте зварені круто і дрібно порубані яйця, масло, сіль і добре все перемішайте.

11 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 11

Присипте стіл борошном. Тісто розділіть на невеликі кульки (розміром з куряче яйце), з яких розкачайте не занадто тонкі коржі (завтовшки 5-7 мм). На кожну корж викладіть по 1 ст. л. начинки.

12 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 12

Защипнути краю пиріжка і укласти швом вниз. Зліпіть так все пиріжки.

13 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 13

Розігрійте сковороду, налийте рослинне масло. У розігріте масло викладіть пиріжки. Зробіть середній вогонь. Пиріжки з рисом і яйцем смажте на олії до золотистого кольору. 2-3 хвилини з одного боку.

14 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 14

Потім переверніть і смажте пиріжки з рисом і яйцем також 2-3 хвилини з іншого боку.

15 Смажені пиріжки з рисом і яйцем, шаг 15

Смажені пиріжки з рисом і яйцем готові.
Приємного апетиту!

Вгору