Смажені пиріжки

11

Ці смажені пиріжки швидко готуються і ще швидше съедаются.Их можна не тільки смажити, але і пекти в духовці. Пиріжки за цим рецептом можна робити з різними начинками : з капустою, м'ясом, яблуками, з сиром. У мене з капустою і яйцем.

Продукти
  • Тісто:
  • 1 стакан кефіру (2,5% жирності)
  • 1 склянку теплої кип'яченої води
  • 1 яйце
  • 2 ст. ложки цукрового піску (без гірки)
  • 1 ч. л. солі (без гірки)
  • 3/4 склянки рослинного масла
  • близько 6 склянок борошна
  • Дріжджі сухі 1 пачка
  • Начинка:
  • 1 качан капусти
  • 4 яйця
  • Сіль, перець
Приготування

Як робити: Смажені пиріжки? Дуже просто читайте далі...

1. Робимо дріжджове тісто для пиріжків.

Кефір, воду, масло, сіль і цукор розмішуємо віночком. Додаємо яйце, потім борошно, сухі дріжджі. Ставимо тісто підніматися.

2. Коли тісто підніметься - можна робити пиріжки. Розкачати тонко тісто качалкою, вирізати кружки (як на вареники) чашкою, покласти начинку, краї защипнути.

3. Смажити в олії з двох сторін. Готові смажені пиріжки викладати на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло.

Начинка для смажених пиріжків:

Нашаткувати дрібно капусту. У сковороду налити трохи води, покласти капусту і тушкувати до м'якості. В кінці посолити, трохи поперчити, додати порубані яйця.

Вгору