Смажені стегенця в соєвому соусі

5

Сьогоднішній мій рецепт до неподобства простий, так як курячі стегенця ми навіть не будемо маринувати, а відразу візьмемося до смаження.

Продукти
  • Курячі стегенця – 2 шт.
  • Соєвий соус – 3-4 ст. л.
  • Масло рослинне рафіноване – для смаження
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти: курячі стегенця, соєвий соус, рослинна рафінована олія, сіль, чорний перець.

Шаг №2

Курячі стегенця вимити, висушити і ножем з усіх боків зробіть глибокі проколи.

Шаг №3

Посоліть і поперчіть стегенця. Для цього візьміть у руки і добре розмажте по всій поверхні м'яса сіль і чорний перець. Особливо в тих місцях, де зроблені проколи, так як через них м'ясо буде просочуватися всіма ароматами.

Шаг №4

Сковороду з рафінованим рослинним маслом нагрійте і відправте смажитися стегенця.

Шаг №5

Поливайте м'ясо періодично соєвим соусом.

Шаг №6

Закрийте сковороду кришкою і смажте стегенця на середньому вогні.

Шаг №7

Смажте стегенця з одного боку до золотистого кольору, потім переверніть їх на другий бік. Знову полийте стегенця соєвим соусом і готуйте їх до повної готовності.

Шаг №8

Подавати смажені курячі стегенця слід виключно свіжоприготовленими.

Вгору