Смажені кабачки з майонезом і часником

9 20 хв.

Порекомендую зробити на закуску смажені кабачки. Просто, швидко і смачно.

Продукти
  • Кабачки молоді — 2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Масло рослинне — 3-4 ст. ложки (скільки піде)
  • Майонез — 60 г (за смаком)
  • Борошно — 3 ст. ложки (скільки піде)
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Зелень (за бажанням)
  • Помідор (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування смажених кабачків з майонезом перед вами.

Шаг №2

Як приготувати смажені кабачки з майонезом і часником:

Молоді кабачки вимити, відрізати хвостик. Нарізати кружечками товщиною близько 0,8 див.

Шаг №3

Кабачки посолити, поперчити. Кожен кружечок кабачка обваляти в борошні.

Шаг №4

Розігріти сковороду, налити 2-3 ст. ложки рослинної олії. У гаряче масло викласти кружечки підготовлених кабачків. Смажити кабачки на середньому вогні до рум'яного кольору, спершу з одного боку близько 2-х хвилин.

Шаг №5

Потім перевернути і смажити з іншого боку, приблизно 1-2 хвилини.

Шаг №6

Так посмажити всі кабачки. Масло додавати по мірі потреби.

Шаг №7

Очистити часник, дрібно нарізати.

Шаг №8

Часник змішати з майонезом. Добре перемішати.

Шаг №9

Кабачки викласти на плоске блюдо, охолодити. Кожен шматочок змастити майонезом.

Шаг №10

Прикрасити смажені кабачки з майонезом і часником, зеленню і шматочком свіжого помідора. Кабачки смажені з часником і майонезом готові.
Приємного апетиту!

Вгору