Смажені гриби з коренеплодами

10 4

Гриби і коренеплоди смажаться окремо, потім перемішуються зі сметаною і подаються як гарнір.

Продукти
  • Гриби лісові (різані) — 350 г
  • Ріпа (різана дрібними кубиками) — 1 шт
  • Морква (різана дрібними кубиками) — 3 шт.
  • Картопля (нарізаний дрібними кубиками) — 3-4 шт.
  • Масло вершкове — 65 г
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 2 шт.
  • Петрушка свіжа (рублена) — 60-75 г
  • Сметана — 100 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Смажені гриби з коренеплодами? Дуже просто читайте далі...

1. Велику товстостінну сковороду розігріти на середньому вогні, викласти на неї гриби, смажити, помішуючи, до повного випаровування рідини. Потім додати половину вершкового масла і цибулю, смажити, помішуючи, близько 10 хвилин (фото 1).

2. В іншій сковороді розігріти вершкове масло, викласти ріпу, моркву і картоплю (в два або три підходи), смажити близько 10-15 хвилин, до золотистого кольору (фото 2).

3. Змішати смажені овочі з грибами, накрити, готувати під кришкою близько 10 хвилин, до м'якого стану овочів. Посолити за смаком.

4. Посипати овочі з грибами петрушкою, додати петрушку, перемішати, готувати пару хвилин. Подавати відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Вгору