Смажені дріжджові пиріжки з рисом і м'ясом

11 25 60 хв. 120 хв.

У мене смажені пиріжки з рисом і м'ясом, але можна приготувати з будь-якою начинкою.

Продукти
  • Для тіста:
  • 11 г сухих дріжджів, 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 3-4 ст. л. рослинного масла
  • 0,5 літра кип'яченої води
  • Для начинки:
  • 0,5 кг м'ясного фаршу
  • 2 великі цибулини
  • 200 г рису
  • сіль, перець
Приготування

Як робити: Смажені дріжджові пиріжки з рисом і м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати смажені пиріжки з м'ясом і рисом:

В теплій кип'яченій воді розвести дріжджі, цукор і сіль, додати рослинне масло і борошно, замісити не дуже круте тісто. Поставити в тепло піднятися, хвилин на 20-30.

М'ясо та рис відварити, цибулю підсмажити. Інгредієнти начинки з'єднати і добре перемішати. Тісто розділити на невеликі шматочки, розкачати корж, всередину покласти начинку, защипнути і трохи приплюснути. Смажити дріжджові пиріжки з м'ясом і рисом на рослинному маслі до золотистої скоринки.

Вгору