Смажене куряче філе з гострою сальсою

9 4 20 хв.

Куряче філе смажиться на сковороді і подається з сальсою з мексиканських плодів томатілло і перцю халапеньо.

Продукти
  • Куряче філе без шкірки — 4 половинки (по 180 г)
  • Кумін (зіра) мелений — 2 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Томатілло (рубані) — 1,5 склянки
  • Перець халапеньо (очищений від насіння і дрібно рубаний) — 2 ст. л. (приблизно 1 шт.)
  • Часточки лайма для сервірування
Приготування

Як робити: Смажене куряче філе з гострою сальсою? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати кумін, сіль і чорний мелений перець. Натерти цією сумішшю куряче філе.

2. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити рослинним маслом. Викласти на сковороду куряче філе, смажити близько 6 хвилин з кожного боку. Перекласти філе на тарілку, накрити, щоб зберегти м'ясо теплим.

3. У ту ж сковороду налити оливкову олію, розігріти. Викласти в сковороду томатілло і перець халапеньйо, смажити, помішуючи, приблизно 3 хвилини.

4. На кожну з 4 сервіровочні тарілки викласти з однієї половинки філе, а зверху полити соусом і подавати з часточками лайма. Гарнір — на ваш розсуд.

Вгору