Баклажани смажаться на грилі і подаються у вигляді сандвічів з сиром і соусом песто.
Як робити: Смажені на грилі баклажани з сиром і соусом песто? Дуже просто читайте далі...
1. Включити гриль для попереднього розігріву до високої температури. Грати змастити рослинним маслом.
2. Кружечки баклажанів викласти на решітку гриля, готувати під закритою кришкою близько 3-4 хвилин з кожного боку.
3. Викласти баклажани на деко, застелене фольгою, змастити кожен кружечок соусом песто, зверху викласти скибочки моцарели, посипати сіллю і пармезаном, накрити ще одним кружечком баклажани, посипати пармезаном.
4. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Помістити деко з баклажанами в розігріту духовку на 4-5 хвилин.