Смажена риба

4

Сьогодні я вам розповім, як смачно посмажити рибу. Сорт риби ви можете вибрати будь-який, але відразу скажу, що у мене був товстолобик. На мій погляд, він дуже підходить для смаження.

Продукти
  • Рибні стейки (будь-яка риба) – 10 шт.
  • Олія рослинна – 10 грам (для смаження)
  • Сіль – 5 г (за смаком)
  • Суміш перців – 5 грам (за смаком)
  • Приправа для риби – 1 ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати смажену рибу:

Тушку риби скребком очистіть від лушпиння, випатрайте всі нутрощі, видалите чорну плівку і помийте.

Шаг №2

Потім гострим ножем розріжте рибу на стейки, розміром близько 2 див.

Шаг №3

Покладіть в соусник сіль, приправу для риби і суміш перців.

Шаг №4

Перемішайте приправи.

Шаг №5

На сковороду налийте олію і добре розігрійте. Потім відправте в неї рибу і зробіть середній вогонь.

Шаг №6

Приправте рибу перемішаними приправами і смажте її близько 7-10 хвилин до утворення золотистого кольору.

Шаг №7

Потім переверніть рибу на зворотний бік, знову приправте спеціями і також її смажте близько 7-10 хвилин.

Шаг №8

Смажену рибу складайте в судочек для зберігання. Зберігати смажену рибу в холодильнику рекомендують не більше 3 днів.

Шаг №9

Якщо ви захочете скуштувати рибу відразу, то відразу викладайте смажену рибу на тарілку і подавайте до столу.

Вгору