Смажена курочка «Пірі-пірі»

8 2 15 хв. 60 хв.

Для тих, хто любить з перчиком - курча «Пірі-пірі».

Продукти
  • Оливкова олія - 6 ст. л.
  • Червоний солодкий мелений перець (Edelsüß-Паприка) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - щіпка
  • Червоний гострий перець (пірі-пірі) - 6 стручків
  • Курочка - 2 стегна і 1 грудка
  • Лавровий лист - 2 шт.
Приготування

Як робити: Смажена курочка «Пірі-пірі»? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати курчати «Пірі-пірі»:

1. 6 ст. л. оливкової олії розмішуємо з 1 ст. л. червоного солодкого меленого перцю (Edelsüß-Paprika), 1 ч. л. солі і щіпкою цукру.

2. Два стручки червоного гострого перцю (пірі-пірі) розрізаємо на половинки, очищаємо від насіння, миємо й дрібно ріжемо, потім додаємо в маринад.

3. Шматочки курочки (я купила дві стегна і одну грудку) моєму холодною водою, обсушуємо за допомогою кухонних серветок. Намазуємо з усіх боків маринадом і кладемо у форму.

4. Також викладаємо у форму два лаврових листа і 4 стручка гострого перцю. Запікаємо курча «Пірі-пірі» в електродуховці при температурі 200°С (газова духовка - 3 рівень) близько 40-45 хвилин.

5. Під час смаження час від часу обмазуємо курку «Пірі-пірі» маринадом.

Вгору