Смажена курка з хрусткою скоринкою

9 5 15 хв. 15 хв.

У своєму видеорецепте я покажу вам, як приготувати смажену курку як у відомої американської мережі кафе. Домашня курка виходить з фірмовою хрусткою скоринкою, за смаком дуже схожа, навіть смачніше і набагато корисніше. Це, мабуть, самий смачний рецепт курки. ;)

Продукти
  • Філе куряче — 2 шт.
  • Крила курячі — 9 шт.
  • Пластівці кукурудзяні (без цукру) — 150 г
  • Сухарі панірувальні — 4 ст. л.
  • Борошно — 150 г
  • Олія соняшникова — 1 л
  • Паприка солодка — за смаком
  • Перець чорний — за смаком
  • Приправа до курки — за смаком
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Смажена курка з хрусткою скоринкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати смажену курку з хрусткою скоринкою:

1. Куряче філе і крильця потрібно помити і обсушити. Куряче філе нарізати на невеликі шматочки, курячі крильця розділити на дві частини.

2. Тепер потрібно курочку замаринувати у спеціях. Посипаємо її сіллю, перцем, паприкою, приправою для курки і залишаємо маринуватися хвилин на 10-15.

3. Робимо панірування для курки: подрібнюємо кукурудзяні пластівці, додаємо панірувальні сухарі і перемішуємо.

4. Збиваємо виделкою 2 яйця.

5. Далі курку обволікає в борошні, потім в яєчної суміші, потім в паніровці.

6. Тепер приступимо до смаження. Кладемо шматочки курки в розігріте в сковорідці олію. Смажимо до готовності, періодично перевертаючи.

7. Готову смажену курку викладаємо на тарілку, застелену рушником.

Ідеальним гарніром до такої смаженої курки буде картопля по-селянськи (рецепт ви можете подивитися у мене на каналі).

Приємного апетиту!

Вгору