Камбала смажена з печеними помідорами

11 4 10 хв. 30 хв.

Філе смажиться паніровці, подається камбала печеними духовці.

Продукти
  • Камбала, без - 4 шт. ( 180 г)
  • -черрі - 0,5
  • Каперси - 2. л.
  • оливкова - 3. л.
  • - 0,5 год..
  • Перець мелений - 0,5. л.
  • , листя (різані) - 0,25
  • Хлібні білі - 1 склянка
  • свіжа () - 1 ст..
  • Чебрець (рубаний) - 2. л.
  • рослинна
Приготування

Як робити: Камбала смажена з печеними помідорами? Дуже просто читайте далі...

Як смажену з помідорами:

1. духовку попереднього до 200.

2. У сковороді жаростійкою змішати, 1 столову оливкової , посипати 1/4 ложки , добре. Помістити в духовку на 20 хвилин. сковороду духовки, помідори.

3. У змішати крихти, . Філе змастити маслом, посипати 1/4 ложки . Обваляти в крихтах.

4. великий на-сильному розігріти 1 ложку масла, 2 філе смажити 3 хвилин кожному. Перекласти камбалу тарілку. залишилася ложці посмажити два.

Подавати камбалу печеними.

Вгору