Смажена баранина з виноградним соусом

4

Баранячі стейки на кістки смажаться на сковороді і подаються з виноградним соусом.

Продукти
  • Баранячі стейки на кістки (на реберцях) — 4 шт. (300 г)
  • Розмарин свіжий (рубаний) — 1 ч. л.
  • Олія оливкова — 2 ч. л.
  • червоний Виноград без кісточок (різаний на половинки) — 1 склянка
  • Оцет бальзамічний — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Смажена баранина з виноградним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати розмарин, 1/4 ч. ложки солі і 1 / 8 ч. ложки чорного меленого перцю. Посипати цією сумішшю м'ясо з усіх боків, злегка втерти пальцями.

2. У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти м'ясо, смажити близько 8-10 хвилин з кожного боку. Перекласти м'ясо на тарілку, накрити фольгою, щоб зберегти теплим.

3. У тій же сковороді змішати виноград, оцет і 1 ст. ложку води. Готувати, помішуючи, до закипання соусу, а потім готувати ще 1-2 хвилини. Полити цим соусом м'ясо і відразу ж подавати. Добре подати м'ясо із печеними овочами.

Вгору