Іспанська Фахітос з м'ясом

Неповторний, незабутній, найсмачніший, обпалюючий, чудовий Фахітос!

Продукти
  • помідор,
  • баклажан,
  • цукіні,
  • перець
  • цибуля
  • свинина,
  • яловичина
  • курка
  • текіла
Приготування

Як робити: Іспанська Фахітос з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Овочі (помідор, баклажан, цукіні, перець, лук) нарізаємо довгастими брусками з загостреними кінцями і складаємо все в одну посудину, додавши сіль, перець, гострий соус Blair»s Sudden Death і додаємо видавлений часник.

Перемішуємо.

Тим часом обсмажуємо - 7 хв. ( на соняшниковій олії) м'ясо (свинину, яловичину і курку) до напівготовності (нарізане шматочками).після до смаженій м'ясу висипаємо овочі і смажимо (тут вже додаємо оливкова олія) до готовності 5-7 хвилин.

Як всі інгредієнти будуть готові, викладаємо на блюдо. Поливаємо текілою (50 гр) і підпалюємо. Полум'я згасне через 5-10 секунд.

Приємного апетиту!

Незвичайного смаку іспанська Фахітос можна спробувати в ресторані Ла Манча, де офіціант майстерно його подасть, попередньо підпалить. Смак і видовище подачі цієї страви незвичайні!

Вгору