Ірландський суп з свинини

12 6

Ірландський свинячий суп готується з свинячої гомілки, сочевиці, перловки і овочів.

Продукти
  • Свиняча гомілка - 1 шт. (900 г)
  • Перлова крупа - 75 г
  • Сочевиця - 75 г
  • Цибуля-порей або ріпчаста цибуля (рубаний) - 2 шт
  • Морква (різана кубиками) - 4 шт.
  • Бруква (різана кубиками) - 200 г
  • Картопля середнього розміру (нарізаний кубиками) - 3 шт.
  • Капуста білокачанна невелика (шаткована) - 1 качан
  • Трави (букет «саші» - чебрець, петрушка, лавровий лист) - 1 пучок
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Петрушка свіжа (рубана) для сервірування
  • Хліб темний для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Ірландський суп з свинини? Дуже просто читайте далі...

1. М'ясо вимочити в холодній воді протягом ночі.

2. Покласти вимочену гомілку у велику каструлю, залити холодною водою, поставити на плиту і на сильному вогні довести до кипіння. Зняти накип.

3. Насипати в каструлю промиту сочевицю і перлову крупу (перловку можна промити гарячою водою або обдати окропом). Довести до кипіння, варити на середньо-слабкому вогні близько 15 хвилин.

4. Викласти в каструлю підготовлені коренеплоди, цибулю, трави і насипати трохи чорного перцю. Готувати м'ясо на повільному вогні близько 1,5 години, до м'якого стану.

5. Вийняти м'ясо з каструлі, перекласти на тарілку. Видалити шкіру і кістки. М'ясо порвати на невеликі шматочки і викласти назад в каструлю.

6. Додати капусту, трави видалити. Варити суп до готовності капусти (її готовність залежить від ваших уподобань).

7. Суп посолити і поперчити за смаком, подавати в порційних тарілках, прикрасивши петрушкою. Добре подати такий суп з темним хлібом (за бажанням).

Вгору