Индюшиные відбивні з шавлією і шинкою

9 2 15 хв.

насправді, блюдо дуже просте, але шавлія і шинка надають индюшиным отбивным незвичайний смак.

Продукти
  • Індиче філе без кісток і шкірки - 2 шт.
  • Прошутто (або інша шинка) - 2 скибочки
  • Шавлія свіжий - 4 листочка
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Лимон, часточки для сервірування
Покрокове приготування
1 Индюшиные відбивні з шавлією і шинкою, шаг 1

1. Індиче філе розрізати уздовж навпіл, щоб вийшли тонкі котлети.

:)
2 Индюшиные відбивні з шавлією і шинкою, шаг 2

2. Покласти котлети між двох шарів харчової плівки і відбити качалкою або кухонним молоточком. Посипати котлети сіллю і перцем. На кожну котлету половинку викласти скибочки шинки, листочок шавлії і закріпити це тріо зубочисткою.

3. У тарілку насипати сіль і перець, посолити і поперчити. Обваляти в борошні индюшиные відбивні зі всіх сторін.

3 Индюшиные відбивні з шавлією і шинкою, шаг 3

4. У великій сковороді розігріти оливкову олію, додати вершкове масло, перемішати. Викласти индюшиные відбивні на розігріту сковороду шавлією вниз і смажити на середньому вогні близько 1,5 хвилин. Перевернути і смажити відбивні ще секунд 30, до готовності.
Подавати индюшиные відбивні відразу ж з часточками лимона.

Вгору