Индюшиные стегенця, тушковані в пиві з овочами

11

Индюшиные стегенця тушкують з морквою і цибулею в пиві і бульйоні.

Продукти
  • Стегенця индюшиные - 1600 г
  • Цибуля порей (різаний) - 4 склянки (приблизно 5 шт.)
  • Морква (різана шматочками 1 см) - 2 склянки
  • Бульйон курячий - 1 ст. л.
  • Пиво лагер - 340 г
  • Цукор коричневий - 1 ст. л.
  • Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Оцет білий винний - 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рублена) - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 2 ч. л.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Индюшиные стегенця, тушковані в пиві з овочами? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 150 градусів.

2. З стегенець зняти шкірку, видалити кістку, а м'якоть порізати шматками розміром 3 див. Посипати індиче м'ясо 0,5 чайної ложки солі і 0,25 чайної ложки чорного меленого перцю.

3. У невеликій чавунній каструлі (казанку) на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію. Викласти в каструлю різане індиче м'ясо, готувати, помішуючи, до коричневого кольору з усіх сторін, близько 6 хвилин. Перекласти м'ясо на тарілку.

4. Під каструлею зменшити вогонь до середнього, покласти в казанок вершкове масло, розтопити. Висипати в каструлю порей і моркву, накрити кришкою, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, близько 12 хвилин.

5. Смажене м'ясо перекласти в каструлю з цибулею, посипати борошном, перемішати. Посипати м'ясо 0,5 чайної ложки солі і 0,25 чайної ложки перцю, залити бульйоном і пивом, насипати цукор. Довести масу до кипіння, накрити каструлю і помістити в духовку на 50 хвилин, до готовності м'яса. Потім ввести гірчицю і оцет, посипати петрушкою.

Вгору