Індиче філе з імбиром і каштанами

9 4

останнім часом в кулінарії набирають популярність каштани, ось вирішила приготувати з цим ласощами індиче філе.

Продукти
  • Індиче філе (різане смужками) - 450 г
  • Імбир маринований (нарізаний шматочками) - за смаком
  • Журавлина заморожена - 0,5 склянки
  • Каштани кулінарні консервовані (різані) - 230 г
  • Журавлинний соус - 0,25 склянки
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування
1 Індиче філе з імбиром і каштанами, шаг 1

1. Вок або іншу велику сковороду розігріти на сильному вогні. Налити соняшникову олію, нагріти до високої температури. Викласти на розігріту сковороду філе, смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин, до золотистого кольору з усіх сторін.

:)
2 Індиче філе з імбиром і каштанами, шаг 2

2. Ввести в сковороду імбир і журавлину, смажити близько 2-3 хвилин.

3 Індиче філе з імбиром і каштанами, шаг 3

3. Потім додати каштани, журавлинний соус, соєвий соус, сіль і перець, готувати близько 2-3 хвилин.

4. Перекласти на блюдо сервірувальну тарілку і подавати відразу ж.

Вгору